Chat with us, powered by LiveChat

Om Os

Mobile Tjenester Next Level

MED SANS FOR DET AT LYTTE OG SAMMENSÆTTE

Det har vi gjort siden 1999
… og det gør vi stadig den dag i dag.

Kommunikation i dag

Hele verdens medievaner har ændret sig markant over de sidste 20 år. Den teknologiske udvikling har givet nye muligheder og ændret vores måder at kommunikere på. Netop fordi samfundet og markedet har ændret sig, så er og har vores forretningsmæssige fokus altid været, at løse virksomheders kommunikative udfordringer. Det gøres gennem mobile løsninger, ved brug af virksomheders eksisterende systemer.

Alt samlet i et

NemHurtig og direkte kommunikation er vores mission for MyTrust. At skabe en kommunikationskanal mellem virksomhed/organisation og modtager, hvor vi kombinerer teknologi med solid, kompetent rådgivning og vejledning.

MyTrust tilbyder en række kampagne moduler der sikrer dig som kunde, adgang til de nyeste teknologier på marked. I samarbejde med vores eksisterende kunder, har vi skabt en helt igennem unik platform der muliggør, at du som kunde kan opbygge og sammensætte din hel egen kampagne på få minutter. Teknologier der tidligere krævede teknisk snilde og økonomiske udfordringer.

Sådan har vi gjort !

Virksomheder der står bag sparringen er bla. Danske Bank og Forbrugerbladet tænk.
Vores produkter er resultatet af at være nærværende, lyttende og spørgende. For os handler det ikke alene om produktet, men også om værdien det tilfører din virksomhed. Produkter og specifikationer er grundingredienserne i vores måde, at løse virksomheders kommunikative udfordringer, og krydret med kompetent rådgivning og vejledning, sikrer vi, at vores kunder opnår målbare resultater gennem mobile løsninger.

  • Professionelt Team
  • Over 25 års erfaring
  • Lytter til vores kunders behov
  • Vi løser de fleste opgaver
VORES MISSION

Vi lytter til vores kunders udfordringer og laver værdiskabende løsninger tilpasset den enkelte virksomhed. Da MyTrust startede, var det med afsæt i vores evne til, at se komplicerede sammenhænge i den teknologiske udvikling, og at kunne kombinere de forskellige teknologier til brugervenlige mobile løsninger.

Vores produkter er resultatet af at være nærværende, lyttende og spørgende. For os handler det ikke alene om produktet, men også om værdien det tilfører din virksomhed.

VORES VISION

Vi hjælper vores kunder ind i den mobile verden, hvor nye simple mobile-tjenester gør arbejdsdagen mere effektiv. Vi sætter samarbejde og kundernes behov forrest. Vi udvikler og skaber produkter, der er med til at integrere IT og mobilteknologi.

Vi hjælper virksomheder med, at kunne levere information til rette modtager, uanset tid og sted. Vi rådgiver og viser vejen frem til, hvordan man på en smart, simpel og kreativ måde, kan udnytte kendte mobil-teknologier i forretningsmæssige sammenhænge.

Lad dig inspirere af andre…

Har du spørgsmål til os ?

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skriv dit telefonnummer og evt. email adresse og vi kontakter dig inden for 24 timer.